Bålsta Skidklubb

Email: balsta.skidklubb@gmail.com
Other information
Founded
Financial year begins (MMDD)
National organisation
Sv.Skidförbundet
Activity
Skidåkning,
Summary
Välkommen till Bålsta Skidklubb!
Bålsta Skidklubb bildades 14:e maj 1981 av skidåkare för skidåkare. Klubben har i skrivande stund ca 425 medlemmar, både ungdomar, motionärer och tävlingsåkare.

Bålsta Skidklubb anlägger och underhåller längdskidspår både på Granåsen där även vår klubbstuga finns och i Viby i Bålsta. På Granåsen har klubben anlagt en toppmodern konstsnöanläggning som var klar till säsongen 2015/2016. Denna investering samt underhåll av skidspåren finansieras med medlemskap och spåravgifter. I Viby är det gratis att åka längdskidor och klubben spårar och underhåller när snötillgången tillåter.

Följ gärna arbetet här på hemsidan.Se även information om våra olika spår under "Spår och väder". Vi är stolta över att ha 2014 års vinnare av stora spårpriset i klubben. Leif Svanberg sköter våra spår med kunskap och stort intresse och fick denna utmärkelse av Svenska skidförbundet och Skidspår.se

Empty data

The contact information stored on this contact will be removed. Continue?

Har du frågor eller synpunkter på föreningsregistret - kontakta Kultur- och fritidsförvaltningen.

FRI Webb-Förening
FRI® is a registrered trademark of Idavall Data AB .