Bålsta Ridsportförening

General
Bålsta Ridsportförening Create contactcard (vcf-file) for Bålsta Ridsportförening
Katrinedalsvägen 40
746 93 Bålsta
Email: info@balstaridskola.se
Homepage: http://www.balstaridskola.se/aktiviteter/bålsta-ridsportförening-9822907
Homepage for Bålsta Ridsportförening
Janina Bengtsson Create contactcard (vcf-file) for Janina Bengtsson

Mobile: 070-738 30 70
Email: info@balstaridskola.se
Other information
Founded
Financial year begins (MMDD)
National organisation
Sv Ridsportförbundet
Activity
Ridning,
Summary
Bålsta Ridskola öppnade hösten 2012 på Katrinedals Gård vid Övergran och drivs av Janina Bengtsson som är utbildad hippolog. På den nyrenoverade anläggningen som ligger naturskönt längs med Mälarens strand kan du njuta av en riktigt härlig atmosfär och högkvalitativa, ändamålsenliga hästar. Vi rider i små grupper och verksamheten är präglad av ett stort säkerhetsmedvetande. Sedan juli 2015 drivs anläggningen och ridskoleverksamheten av Bålsta Ridsportförening.

Empty data

The contact information stored on this contact will be removed. Continue?

Har du frågor eller synpunkter på föreningsregistret - kontakta Kultur- och fritidsförvaltningen.

FRI Webb-Förening
FRI® is a registrered trademark of Idavall Data AB .